Investice do pozemku

Proč si pořídit investiční pozemek?

Investiční pozemek je již stovky let nejoblíbenějším typem investice. Není se čemu divit – podle statistických údajů pozemky za delší dobu prakticky vždy získaly na hodnotě. Pozemek je velmi dobrou volbou, je to velmi bezpečná, stabilní a předvídatelná investice.

Více půdy už nikdy nebude, nedá se jí více produkovat, takže s poptávkou, která v určitých lokalitách roste, ceny neustále rostou. Samozřejmě musíte vědět, do kterých lokalit investovat, na co si dát pozor, ale pro investora, který tomuto trhu rozumí, nabízí spoustu zajímavých možností a investičních příležitostí, na kterých se dá velmi dobře vydělat

Jak investovat do pozemku?

Investiční pozemek si lze pořídit snadno. Stačí si na naších stránkách vybrat některý z projektů.

Je dobré hledat místa, která zrovna nejsou nutně moc populární. Ceny budou nižší, ale potenciální zisk bude vyšší. Stojí za to věnovat pozornost blízkosti silnic, posuzovat atraktivitu v příštích několika nebo dokonce několika letech. Dobrým krokem bude prověřit budoucí dopravní dostupnost.

Pokud se buduje infrastruktura, např. silniční, kulturní, obslužná nebo komerční infrastruktura, tyto faktory znamenají, že lidé budou postupem času stále více ochotni hledat v takové lokalitě pozemky pro sebe, pokud se bavíme o pozemcích pro bytovou výstavbu. Za rezidenty obvykle následují poskytovatelé služeb, kteří budou hledat pozemky pro využití služeb, umísťovat své podniky. Taková perspektivní lokalita bude generovat mnohem lepší návratnost.

Chcete poradit s výběrem investičního pozemku? Neváhejte nás kontaktovat.